miercuri, 12 septembrie 2012





Intotdeauna perlele au fost simbolul aristocratiei, al opulentei., fascinand prin stralucirea si caldura lor.  Ele au fost descoperite intamplator -  omul cautand hrana in adancul oceanelor.








              Set perle NESIH'ART  

Din cauza pretului ridicat, doar doamnele din inalta societate isi permiteau sa le cumpere si sa le poarte.
De-a lungul istoriei, perlele au insotit doamnele din Roma antica( care dormeau cu perlele la gat), din Egipt( erau ingropate cu ele), sau Evul Mediu( cand cavalerii plecau la razboi cu bijuteriile iubitelor lor, pentru a le purta noroc).
Odata cu aparitia perlelor de cultura si a perlelor de apa dulce, bijuteriile din perle au devenit mult mai accesibile si orice doamna sau domnisoara, care isi doreste un strop de eleganta, isi poate innobila   tinuta cu un colier de perle.

Prin varietatea de forme si culori pe care le au perlele de apa dulce, colierele sau cerceii din perle pot fi purtate in multe ocazii: la o tinuta lejera, la o tinuta simpla, cu ocazia unui dineu, sau a unui cocktail. Intotdeauna vor aduce un plus tinutei voastre si veti iesi in evidenta.
Asa veti fi in ton cu femeile puternice si célèbre care au influentat lumea modei din toate timpurile: Coco Chanel, Eilzabeth Taylor,  Audrey Hepburn, Jackie Onasis.


Dar cea care a influentat si inflacarat imaginatia tuturor si a purtat cu mare eleganta orice tinuta va ramane cea supranumita “Printesa inimilor”: lady Diana.





Colier Nesih'Art

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu