luni, 7 noiembrie 2011

NESIHA - PRINTESA DESERTULUI


Stralucirea si puritatea cristalelor SWAROVSKI a fascinat ani si ani la rand. Sunt cele mai renumite cristale , folosite de mai toti creatorii de frumos . Le gasim aplicate pe haine, pantofi, telefoane, masini, in bijuterii de tot felul, etc.

 Dupa diamante si alte pietre pretioase, cristalul SWAROVSKI este materialul potrivit pentru descompunerea luminii si de aceea are o stralucire aparte, greu de egalat.
Cristalul SWAROVSKI este partenerul perfect al luminii. Lumina impartita in tot spectrul sau de culori este ca un miracol care incanta mereu. SWAROVSKI a folosit acest miracol natural ca model in toate creatiile sale. Farmecul cristalului SWAROVSKI, intr-o varietate de culori, efecte si forme, sugereaza creatorilor de frumos din lumea inteaga, o nesfarsita inspiratie. Folosesc magia reflectiei luminii intalnita doar la cristalele SWAROVSKI in a darui fiecarui obiect o unica personalitate.


Perlele SWAROVSKI sunt magnifice. Inima lor este din cristal, au greutatea identica cu cea a perlelor naturale, sunt de aceleasi dimensiuni si se incalzesc in mod placut de la temperatura corpului asa cum se intampla si in cazul perlelor naturale. Aplicarea stratului de nacru se face cu tehnologii inalte si retete strict secrete in asa fel incat culorile si stralucirea perlelor sa fie unice si cat mai aproape de cele naturale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu