luni, 4 februarie 2013

Despre SWAROVSKI ELEMENTS II


BEADS


Margelele de cristal sunt foarte populare si usor de utilizat. Acestea sunt disponibile în cele mai variate culori, forme și dimensiuni. Folosite într-o varietate de aplicații ( fashion, bijuterii, decoratiuni), acestea se pot imbina perfect cu alte Swarovski Elements.





CRYSTAL PEARLS


Perlele de cristal sunt reproduceri perfecte de perle autentice. Făcute dintr-un miez unic de cristal acoperit cu un strat inovator care imita perla naturala, aceste perle au o suprafata netedă, matasoasa, fără cusur.
Acestea sunt disponibile într-o varietate de forme, marimi si culori. Diametrele gaurilor pot varia, pentru a putea fi folosite intr- o gamă largă de aplicații: fashion, bijuterii, decoratiuni






PENDANTS
 
Pandantive au o eleganta atemporala si sunt disponibile intr-o gama larga, clasice si avangardiste, de taieturi și forme, precum și în multe culori și efecte.
Spectrul larg de utilizare le face cele mai populare elemente Swarovski.






BUTTONS,  FASTENERS AND ZIPPERS

Nasturii de cristal pot fi utilizati in exact acelasi mod ca si nasturii obisnuiti.

Sortimentul variază de la nasturii pentru cămăși, bluze, jachete si paltoane, la nasturii pentru denim si accesorii.
Acestea sunt potrivite pentru montare manuala sau de aplicare mecanică.
Sortimentul include Crystal Buttons, Plastic buttons, Jeans Buttons.
Fermoarele din gama Swarovski sunt unice, deoarece cristalele sunt integrate în dinții fermoarului, permițându-le să fie utilizate în același mod ca și fermoare standard.



CUPCHAINS AND FINDINGS

Aceste produse pot fi lanțuri de metal și accesorii,a cunoștințelor, in care se integrează Round Stones sau Fancy Stones
Sunt împărțite în nouă categorii: Single Stone Settings, Cupchains, Multi Stone Settings, Fancy Multi Settings, Channels, Metal Buttons & Filigrees, Rondelles, Linked Findings si componente de alama..  
Toate acestea sunt oferite într-o mare varietate de forme, dimensiuni, culori și placari, inclusiv cu aur sau argint.



Sursa:
http://www.swarovski-elements.com

2 comentarii: