duminică, 3 februarie 2013

Despre SWAROVSKI ELEMENTS


SWAROVSKI ELEMENTS este marca de top pentru cele mai bune elemente de cristal produse de Swarovski, cu ajutorul carora se pot realize creatii de inalta tinuta.
Cu o experienta de mai mult de o sută de ani, stapanind cu maiestrie procedeele de taiere si slefuire, compania produce o gama variata  de cristale, plina de stralucire si lumina.
Solicitate de designeri, creatori si inovatori din lumea modei, a decoratiunilor, a scenografilor, aceste rafinate elemente emana o aura stralucitoare, evocând imagini profund individualizate pentru toate domeniile pe care le ating.



ROUND STONES


Aceste Swarovski elements au o mare varietate de tipuri de taieri - cum ar fi Chaton XILION -  cea mai avangardista taietura de cristale de pe piață.

Majoritatea lor sunt conice pe verso, ceea ce le face ușor de aplicat pentru bijuterii - în montura cu gheare sau în cavități preformate.



FLAT BACKS HOT FIX

Elementele HOT FIX sunt elemente de cristal cu un spatele plat, care a fost pre-acoperit cu un adeziv sensibil la căldură. Ele pot fi usor de aplicat prin încălzire pe o serie de materiale textile și produc un efect de stralucire de lungă durată.
Elementele HOT FIX sunt disponibile într-o multitudine de culori, forme și taieturi. Cel mai important element în această grupă de produse este XILION Rose - cea mai avangardista taietura pentru  cristale de pe piață.



SEW-ON-STONES

Sew-on Stones sunt elemente de cristal care pot fi cusute manual sau cu masina pe orice tip de textile sau accesorii. Sew-on Stones se gasesc intr-o varietate de forme si culori, avand două sau trei găuri in vederea coaserii in scopuri decorative. 




FANCY STONES

Pietrele fantezie sunt oferite în numeroase forme, marimi si culori, de la forma clasicei piatre prețioase pana la cea mai avangardista forma de taiere.
Avand spatele fatetat sau plat, Fancy Stones pot fi lipite în cavitati pre-formate sau fixate in monturi metalice.
Fațetele lor tăiate cu precizie confera ideii de design o strălucire unică.



sursa:
http://www.swarovski-elements.com




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu