vineri, 2 august 2013

Accesorii pentru bijuterii

Nesih’Art va ofera o gama larga de margele metalice, conectori si capacele, pentru a le combina si a crea bijuterii, in functie de ispiratia fiecaruia.
Poti folosi margele decorative din metal cu margele de piatra semipretioasa, sau poti combina margele din metal cu margele sintetice luminoase, vesele. pentru  bijuterii cu un aspect deosebit.

Nesih’Art iti propune de asemenea, pandantive metalice și amulete în diferite forme și cu diferite imagini, cum ar fi inimi, îngeri, fluturi, bufnite si frunzeFolosind aceste produse si lasandu-va in voia imaginatiei voastre, puteti crea brățari, coliere sau cercei.
Toate margele metalice, pandantive și accesorii sunt fara nichel.
Dar pe langa margele si amulete, un loc important in realizarea unei bijuterii handmade il detin sarma, terminatiile, incuietorile, tortitele si toate celelalte mici accesorii fara de care te nu poti duce la bun sfarsit un astfel de proiect.

 Idei simple, dar care au mare efect, cu ajutorul accesoriilor noastre!

Un loc aparte il au bijuteriile pentru mirese. Realizate cu cristale Swarovski sau cristale de Bohemia, ele aduc un strop de stralucire celeim mai importante zile din viata unei femei.


Inspiratia voastra poate folosi orice accesoriu din gama Nesih’art pentru a da viata ideilor creative.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu